Arst

Avalikkuse ette on ilmunud mingi debiilik:

Ma ei hakkagi midagi muud ütlema, kui et mõelgem, mida me valesti teeme? (Või need, kelle lapsed nii palju tõbised on.)

Hakkab siin lapsevanematele sisendama, et üle poole aja haige laps on normaalsus. Andke abi!

Nagu mõni arvab, et öösel tunde karjuv beebi on normaalne. EI OLE!! Midagi on sel juhul valesti tehtud.

Rohkem oma peaga mõtlemist soovitaks ma.

6 kommentaari “Arst

  1. Võin omast kogemusest öelda, et kui ei olda lapsena 10 kuud aastast haige, siis tuleb see noore täiskasvanunua ikkagi läbi teha. Immuunsüsteem tuleb ära treenida, kergem on teha seda lapseeas kui organism on tugevam.

    Meeldib

  2. Tatisena ja köhasena lasteaias kãimise kohta niipalju et meil neid siin kyll haigusteks ei loeta…seni kuni lapsel palaviku pole ja end hästi tunneb saab tattnina rõõmsalt lasteaias käia:) ma juba nii harjunud sellega. Samas ollakse väga tõsised igasuguste kõhuhädade koha pealt. Mina olen meie lasteaia korraga rahul.
    Aga see et 10 kuud aastas laps haige peaks olema..see on kahtlane..
    Ise 30 aastane olles saan öelda et sellist asja pole minuga veel juhtunud…:p

    Liked by 1 person

    1. Lapsevanem on lapse nohudes-köhades ja koolikutes süüdi? Vabandust, kuid kes siin debiilik on? Võib-olla erandjuhtudel, kuid mitte reeglina. Natuke rohkem laste tervisega seonduvat eneseharimist ja muidugi empaatiat (lapsed ja nende immuunsüsteemid on erinevad!!!) ei teeks paha.

      Meeldib

  3. Sa võiksid siis pikemalt kirjutada, mida teevad lapsevanemad valesti, kui laps saab viiruse (ehk siis ma saan aru, et lapsevanema süü on see, et ta astus lapsega koduuksest välja!!?). Ja koolikute puhul milles see ema süü seisneb? Selline põhjendamata plärtsumine jätab sinust väga halva mulje.

    Meeldib

Lisa kommentaar