On alles nimi! Ei tea mina mis see tähendab, aga guugeldades, mida veiselihaga peale hakata ma tolle retseptini jõudsin. Siit tuleb minupoolsete mugandustega vorm:
Tarvis:
500g veiseliha
2 porgandit
1 sibul
150g shampinjone
3-4 küüslauguküünt
400ml puljongit
2dl punast veini
maitseaineid (tüümian, loorberilehed, paprikapulber, cayenne pipar, petersell, roheline sibul)
3 peekoniriba
Tegevuskäik:
Liha kuubikuteks, pannil pruuniks, porgandi- ja sibulatükid sekka. Paar minutit hiljem ka vein ning puljong. (Avatud sai muide üks viiest punaveinipudelist, mis pulmadest järele jäi.) Lisandusid maitseained ja küüslauk, ning sügavapõhjaline pann jäi tunniks ajaks podisema. Vahepeal praadisin (teisel pannil) peekoni seente ja rohelise sibulaga. Need lisasin vahetult enne lõppu lihale, maitsestasin soolaga ja oligi valmis!

Juurde passisid võised lillkapsad ja keedukartulid 🙂
Mõnus, proovin ära.
MeeldibLiked by 1 person
😉 Soovitan
MeeldibMeeldib
See on Burgundia pada 🙂
MeeldibLiked by 1 person
Novot nii palju lihtsam nimetada😝
MeeldibMeeldib
Vat ilma marineerimiseta ei kujuta maitset ette, kuid kindlasti tuli sul see hästi välja!
Kuna ma siin Prantsusmaal elan, siis ütleks sôna sekka, et parema maitse saamiseks pane see liha + paar lehte loorberit, terapipart ja porgandi tükid/kangid kaheks kuni kolmeks päevaks selle veini sisse marineerima- hiljem haudub liha nii tehed pehmemaks.Seda tuleks nii paar päeva veiniga külmikus hoida.
MeeldibLiked by 2 people
Oii, ma kujutan ette et marineerides tuleb kordades parem. Teine kord proovin 😉 Tänud.
MeeldibMeeldib