Punane sametkook

Red Velvetist sain ma teadma siis, kui pulma jaoks tordimeistrit otsisin ja nood mulle ernevaid valikuid tutvustasid. Lähemalt uurima hakates lõin käega – ei soovi mina toiduvärvidest nõretavat kooki süüa. Aga selline armastusevärvine tort oleks ju Valentini puhul nii tore. Jõudsin siis alternatiivini: taignale saab edukalt ka peediva värvi anda (LINK).

1. Peet, hapukoor, veiniäädikas ja sidrunimahl saumiksriga ühtlaseks. 2.Või suhkruga vahtu. 3. Peedisegu ja vahustatud või kokku. Munad lisaks. 4. Takkaotsa veel jahu ja küpsetuspulber sinna sekka. 

Nagu arvata on, läks taigen vormi ja ahju, kus ma tal üle 150kraadi juures üle 45minuti olla ei lasknud, vaatamata sellele, et retsept 1h 15m ütles. Kõigile käsklustele ma ei allu. Vormist välja vupsanuna:

SAMSUNG CSCAlgas kihtide uhamine:

SAMSUNG CSC
Peedibiskviidiva vahelduvalt kreem&banaaniviilud&kookoshelbed
SAMSUNG CSC
Viimane kiht ja..

Hinge kinni hoides martsipan pääle:

SAMSUNG CSC

Voltidest me jagu ei saanud, mis ajendas Viikingit martsipanijääkidest südamekesi välja lõikama ja nendega “iluvigu” peitma. Lõpptulemuse üle olime nii rõõmsad 🙂

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s